Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس با اعلام این خبر، گفت: در راستای سیاست دولت برای حضوری شدن تحصیل در همه مقاطع آموزشی، چگونگی برگزاری مصاحبه از معرفی شدگان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۱ در شورای معاونین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطرح و انجام مصاحبه به صورت حضوری تصویب شد.

وی خاطر نشان کرد: برای مصاحبه حضوری دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۱ تمهیدات لازم اندیشیده شده است و با توجه به اینکه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت نسخه چهارم دستورالعمل بهداشتی برای حضوری شدن آموزش مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها را تدوین و در فروردین ۱۴۰۱ ابلاغ کرد، مصاحبه دکتری نیز بر اساس همین دستورالعمل حضوری برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورعباس افزود: زمان شیوع کرونا که مصاحبه های دکتری به صورت مجازی برگزار می شد الزامی برای حضور داوطلبان در شهر محل مصاحبه وجود نداشت اما در زمان حضوری بودن مصاحبه باید برای داوطلبان برنامه داشته باشیم و بر اساس محل های انتخابی آنها تاریخ مصاحبه را برای داوطلبان تنظیم کرده تا داوطلبان بتوانند حتی الامکان همانند دوران پیش از کرونا در کد رشته محل های انتخابی خود که به مصاحبه معرفی شده اند در صورت تمایل شرکت کنند که همین امر موجب اضافه شدن کار سازمان سنجش آموزش کشور شده است.

وی درباره امتیاز مرحله مصاحبه آزمون دکتری گفت: معیار پذیرش نهایی در هر کد رشته محل در رشته محل های دکتری آموزشی و پژوهشی بر اساس ۵۰ درصد نمره سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی (نمره دانشگاه) است و در رشته محل های پژوهش محور بر اساس ۳۰ درصد نمره آزمون متمرکز و ۷۰ درصد نمره اخذ شده داوطلب از دانشگاه خواهد بود.

رئیس سازمان سنجش گفت: با توجه به مصوبه شورای راهبردی اجرای ستاد نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه ها مختار هستند حدنصاب را تعیین کنند یعنی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی می توانند برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل: مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری ، مصاحبه و هم چنین طرح واره (در رشته محل های پژوهش محور) است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل را تعیین کرده و سازمان سنجش آموزش کشور مکلف است در پذیرش نهایی حدنصاب مذکور را اعمال کند.

کد خبر 5491201

منبع: مهر

کلیدواژه: مصاحبه دکتری عبدالرسول پورعباس آزمون دکتری تخصصی سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی سازمان امور دانشجویان آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش آزمون دستیاری دانشگاه آزاد اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی المپیاد علمی دانشگاه تهران دانشگاه های ایران وزارت علوم تحقیقات و فناوری رشته محل دانشگاه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا احمدی سنگری در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با اشاره به اینکه در این نشست حل مشکلات کشور نیازمند روحیه جهادی است، اظهار کرد: گیلان در مقایسه با دیگر استان‌ها در حوزه آموزش وضعیت مطلوبی ندارد و نیازمند این است تا متخصصان و دانشمندان در این حوزه ورود کنند.

وی با تاکید بر اینکه در شورای آموزش عالی استان اولویت‌ها باید تبیین و از نظرات عالمان و نخبگان در این نشست‌ها بهره‌مند شد، افزود: در استان ظرفیت‌های علمی و آموزشی بسیاری داریم که باید از آنها بهره‌مند شویم، اولویت‌های آموزش عالی در استان احصا و باید علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت هر ۱۳ نماینده استان در رفع چالش‌ها و تقویت ساختار حوزه آموزش عالی بهره‌مند شد، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی، اقتصاد دریا محور و نساجی ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که نیازمند اقدامات ارزشمند در حوزه آموزش عالی است.

احمدی با تاکید بر اینکه باید از نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در دانشگاه بهره‌مند شد، تصریح کرد: خیلی مهم است که تولید علم کارآمد باشد، علمی مفید است که در راستای پیشرفت کشور، انقلاب و نظام باشد و این امر با تربیت نیروهای کارآمد محقق می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه دانشگاه باید در تصمیم‌سازی‌های استان حرف اول را بزند، افزود: باید برخی تصمیم‌گیری‌های استان را به دانشگاه بسپاریم، طرح و پیشنهادها در راستای مهارت‌افزایی دانشجویان و اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی باید از پژوهش‌های دانشگاهیان باشد.

کد خبر 6099898

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در خردادماه
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • نتایج چهارمین آزمون «مهارت انجام عملیات قرض‌الحسنه» اعلام شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود